menu Home

Alarmschijf van de Week


De Alarmschijf van de Week op Radio Forstina is geworden:

 Theo Boomaars– Toe kom in m’n armen 

Theo Boomaars steekt oude klassieker in feestelijk jasje.

De in Tilburg woonachtige sympathieke zanger Theo Boomaars die opgroeide in een entertainment gezin, timmert inmiddels al heel wat jaartjes aan de weg. De zanger heeft al diverse singles uitgebracht o.a. Soca Maria, Ik zal die avond nooit vergeten en Maria Maria Maria.

Van jongs af aan was Theo al idolaat van de Vlaamse zanger Bobby Prins, vandaar dat hij gekozen heeft om het. Toe kom in m’n armen van zijn idool in een feestelijk up tempo jasje te steken net zoals hij ook met zijn eerder uitgebrachte single ‘Ik zal die avond nooit vergeten’heeft gedaan. De vlotte en gezellige versie van Theo Boomaars is opgenomen in de studio van Sonic Solutions. De accordeon partijen werden ingespeeld door Daniel Metz en de gitaarpartijen door Paul Geudens. Natasja den Toom en Michel Clerx verzorgde voor deze feestelijke track het koorwerk. Goede vriend en collega zanger Gerbrand Cools leverde het artwork voor de nieuwe single.

Om het team, compleet te maken werd de hulp ingeroepen van Jolanda Clement. Zij tekent ditmaal voor het label JC Records en neemt met haar bedrijf JC Event de plugging en promotie voor haar rekening. Theo Boomaars en zijn nieuwe team hopen dat het liedje omarmt zal worden door het grote publiek en de lokale, regionale en landelijke radiostations de track zullen opnemen in de playlisten van de diverse radiostations.

De nieuwe single “Toe kom in m’n armen “van Theo Boomaars zal digitaal worden uitgebracht via platenlabel JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende  download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal enz.

De videoclip die geschoten werd door AVemotion Video & Livestream Services zal binnenkort te zien zijn bij diverse televisiestations, clipzenders en op YouTube

 

Theo Boomaars - Toe kom in m'n armen (front)


  • play_circle_filled

    Radio Forstina

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play