menu Home

Team


Diamant

Eigenaresse/DJ Diamant

Na gedraaid te hebben bij vele stations, heb ik eindelijk een droom werkelijkheid gemaakt en ben ik mijn eigen radiostation begonnen.

DrAgOnShAdOw

Dragon
edje

Dreamer

Marinka

DJ Gothika

Mijn naam is Marinka, oftewel Dj Gothika. Ik ben al jaren bij diverse radio’s te vinden. Mijn muziekvoorkeur is alternatief te noemen, ik draai alles van Metal, Rock, Drum ‘n Bass, Industrial, EBM, EDM, Dance, Trance, Hardstyle, en heel af en toe een verdwaald Nederlands nummer. Verder ben ik graag kunstzinnig bezig, en deel ik dat graag met de rest van de chat.

DJ Cobra

Ik ben DJ Cobra en ben 17 jaar. Muziek draaien is m’n grote hobby die ik graag deel met andere mensen. Ik hou van allerlei soorten muziek.

118784175_1452906248237310_6418979824118699723_n
20210103_215259

DJ Leo

Mijn naam is Leo. Ik ben 58 jaar en inmiddels al een kleine 10 jaar actief in het internetradio gebeuren. Ze hadden mij al eerder proberen over te halen om te gaan draaien, maar zei altijd dat ik microfoonvrees had. Uiteindelijk toch een keertje ingevallen voor een toenmalige vriend en was uiteindelijk toch verkocht. Zou het ook niet meer
willen missen. Muziek was sowieso altijd al mijn hobby, ik had al veel muziek voordat ik ging draaien. De muziek zelf (het verzamelen en optimaliseren) zal altijd het belangrijkste blijven en daarnaast lekker draaien is gewoon heerlijk om te doen. Ik heb een hele brede smaak qua muziek en dat varieert van bijvoorbeeld Andre Hazes tot aan Kiss en alles wat er tussenin zit. Hoewel het niet helemaal mijn ding is, heb ik wel heel veel piratenmuziek en natuurlijk
ook heel veel andere muziek in de meest uiteenlopende genres. Ik draai ook het liefst lekker gevarieerde muziek, voor ieder wat wils dus. De enige muziek waar ik zelf niet van gecharmeerd ben is hardcore en de meeste rap muziek. Van oorsprong ben ik gewoon een erg (hard) rock liefhebber en in mijn programma’s komt dat ook zeker voorbij, maar ik wil ook nog wel eens thema uitzendingen doen met een bepaald genre of muziekjaar als ingrediënten. Kortom, ik denk dat gezien wat de anderen hier draaien op het radiostation, ik hier prima op mijn plaats ben en hoop dat jullie dat ook gaan waarderen.

DJ Anneke

Ik ben DJ Anneke. Mijn hobby is muziek en dat wil ik graag met jullie delen. Ik ben geen prater, maar wel een liefhebber van muziek. Dus wilt u genieten van heerlijke muziek, luister dan op zondag naar mijn show. Muzikale groet, DJ Anneke.

1621533102040
Dj-Adrie

DJ Adrie

Hallo, ik ben DJ Adrie. Ik draai al heel wat jaartjes mee als DJ. Ook heb ik op drive-inns gedraaid, de goede oude piratentijd heb ik ook nog meegemaakt. Ik hou heel erg van het Nederlandse lied. Ik zou zeggen kom gezellig luisteren bij Radio Forstina.

DJ Sylvia

Hallo, ik ben DJ Sylvia. Ik draai al 10 jaar als DJ. Mijn voorkeur is Nederlandstalig, Engelstalig en oude piraten muziek vind ik erg mooi. Terug in de tijd zoals 60’s, 70’s en 80’s hou ik ook erg van. Dus ik zeg veel luisterplezier.

123009326_108819877691423_8502160621718833152_n
20190104225555520

DJ Ine

Ik ben Ine en muziek is mijn grote passie die ik graag met jullie wil delen door heerlijke muziek te draaien voor u!

DJ Klompenboer

Na vele jaartjes op de FM band te hebben gedraait en de boetes maar hoger werden hebben we besloten om via deze Digitale weg maar door te gaan met draaien.

Een mooie manier om voor liefhebbers te luisteren naar Nederlandstalige muziek, goud van oud en piratenhits!

djklompenboer
253506859_1262829957512930_1176781502167411894_n

DJ Herman

Hallo ik ben  Herman de Jong en ben 59 en een geboren Tukker. Ik loop al wat jaartjes mee in muziekland, meer een programma maker als Dj. Met mijn programma The MusicTrain hoop ik vele te inspireren met verschillende muziek genres all over the world. Veel luisterplezier gewenst.

DJ GoldFish

Mijn naam is Folkert, DJ naam GoldFish, ik ben 83 jaar en al een tijdje actief met muziek op het internet. De muziek heb ik van mijn kids mee gekregen, ook Radio Veronica, Amigo en Radio Noordzee waren daar de oorzaak van. Ik heb op een paar internet zenders gedraaid, en ik hoop hier op Radio Forstina mijn plaatsje te vinden.

Foto Catoo

Dj Catoo

Hallo, mijn Dj naam is Catoo, dat is ooit ontstaan toen ik een nickname voor een spelletjessite nodig had. Een dikke tien jaar geleden kwam ik in aanraking met het fenomeen internetradio en het leek me leuk om ook eens te proberen. Ik vond het zo leuk dat het binnen de kortste keren een uit de hand gelopen hobby is geworden. Zoals het nu eenmaal gaat in de internetradio wereld, ben ik bij een aantal stations geweest en nu aangeland bij Radio Forstina. Mijn muziek smaak is niet in een paar woorden te beschrijven, ik vind allerlei uiteenlopende soorten muziek fijn, beetje ruig mag best, maar ook bijvoorbeeld Enya vind ik mooi maar ik ben niet zo gek op Nederlandstalig en piratenmuziek, hoewel een piratennummer tussendoor wel geinig kan zijn. Ik vind het gezellig als je groetjes en verzoekjes doet als ik draai, zodat we het lekker interactief houden.

22CBDA98-FD37-4ECC-90D8-D7874AC52B7C

Altijd al Dj willen zijn bij een gezellig Radio Station stuur dan een mailtje naar info@radioforstina.nl  • play_circle_filled

    Radio Forstina

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play